1. Comanda online direct la email office@marist.ro
Nu uitati cele 5 lucruri importante atunci cand comandati trimitand email. Avem nevoie pentru a considera comanda valida de urmatoarele detalii:
- Un nume pentru factura.
- Adresa la care trebuie sa ajunga pachetul cu carti.
- Un numar de telefon la care sa va contactam pentru detalii daca este nevoie.
- Modalitatea de transport este Posta Romana, la valoarea coletului se adauga automat taxele postale de 10 lei. Daca doriti livrarea prin Curier Rapid va rugam sa specificati la mesaje sau sa ne trimiteti un email la edituramarist@gmail.com. Taxele pentru livrarea prin Curier Rapid se platesc direct la acesta si se cifreaza in jurul valorii de 25 lei, depinde de dimensiunea pachetului.
- Titlul dorit si cantitatea


2. Comanda telefonica
Telefonand la 0362.800812, +0723.570248 un agent de vânzări www.marist.ro va va prelua comanda. Inainte sa faceţi o comandă telefonică va rugăm sa va asiguraţi ca produsele pe care doriţi sa le comandaţi sunt in acel moment in stoc.


3. Plata Ramburs
Plata se face în numerar, integral în momentul primirii coletului cu produsele comandate.
Dacă aţi ales modalitatea de livrare prin Poşta Română, plătiţi suma de ramburs oficiantului poştal în momentul ridicării coletului.
Dacă aţi ales modalitatea de livrare prin curierat rapid, plătiţi suma corespunzătoare comenzii în momentul în care curierul livrează marfa comandată. Plata transportului se face direct catre firma de curierat, site-ul nu calculeaza aceasta suma.


4. Card de credit sau debit
Plata cu card de credit poate fi efectuată prin serviciul PayPal. În cazul acesta, după finalizarea comenzii veţi fi redirecţionat către serverul PayPal, prin care puteţi efectua viramentul într-un mediu securizat.


5. Plata prin virament bancar
Dacă ati ales sa comandati printr-un transfer bancar, puteti să folositţi sistemul dvs de intenet-banking sau printr-un ordin de plată la bancă şi eventual ne anunţi pe mail. Plata prin ordin de plată se face doar pe baza facturii emise de operatorul site-ului, Editura Marist, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.
Pentru virament sau depunere de numerar veţi avea nevoie de următoarele informaţii:

    * Beneficiar: Editura Marist srl
    * Cod unic înregistrare: 14940945
    * Cont lei: RO10 RZBR 0000 0600 0435 7065
    * Banca: Raiffensen – Baia Mare
    * Valoarea comenzii

După efectuarea plăţii avem rugămintea să ne trimiteţi o copie a ordinului de plată prin e-mail. În momentul primirii confirmării, un operator vă va contacta pentru stabilirea metodei de livrare.
Pentru orice întrebare vă stăm la dispoziţie prin formularul de Contact, sau prin telefon la numărul 0362.800812;  0723.570248.Confirmarea comenzii
Verificaţi dacă totul este în regulă şi confirmaţi comanda. Verificaţi atent livrările şi datele de facturare. Dacă observaţi vreo problemă vă întoarceţi la oricare din paşii anteriori.


Transportul
Pentru destinaţiile din ţară, livrarea se face prin intermediul Posta Romana - 8 lei livrarea. 

Daca doriti livrarea prin Curier Rapid va rugam sa specificati la mesaje, telefonic sau sa ne trimiteti un email la edituramarist@gmail.com. Taxele pentru livrarea prin Curier Rapid se platesc direct la acesta si se cifreaza in jurul valorii de 25 lei, depinde de dimensiunea pachetului. 

La comenzile peste 200 lei cu destinaţia în România oferim transportul gratuit prin Posta Romana.

Pentru livrările în afara ţării, tarifele vor fi comunicate pe email. 

Sistemul nu adaugă automat un cost de transport pentru aceste comenzi la finalizarea lor. Orientativ, pretul va fi in jurul sumei de 30 - 35 euro/livrare pentru ţările din Europa si circa 60 lei pentru Republica Moldova.